GAZ 稼げるゲーム攻略Wiki

Kuizi Mjellma

ゲーム攻略Wiki

お気に入りに登録したサイトはマイページで閲覧することが出来ます。
当サイトは誰でも編集ができるwikiです。
ログインをしてページを編集すると、
閲覧数に応じてお金を稼ぐことができます。

当サイトは誰でも編集ができるwikiです。
ログインをしてページを編集すると、
閲覧数に応じてお金を稼ぐことができます。

人気のページ

最近編集されたページ

アプリ情報

評価 (0) ※全期間
ジャンル
ダウンロード https://apps.apple.com/jp/app/ ...
開発 Arlind Pajaziti
価格 無料
公開日 2019/05/13

説明

Rikthehet loja e famshme MJELLMA, tani me stil dhe dizajn të ri,

-Ketu do të gjeni lloje të ndryshme të kuizeve, gjithashtu si risi do të jenë edhe kuizet shkollore ku nxënësit dhe studentët do të mund të krijojnë kuize nga lëndët shkollore dhe të mësojnë/ushtrojnë lëndën duke luajtur tek kuizi.

Instalo dhe Luaj Kuizin mjellma Shqip , Milioneri Shqip, Kush do të bëhet Milioner